Siirry sisältöön

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä

Yksityisyys

Lilyn tietosuojakäytännön mukaan.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka By Lily ("Sivusto", "me", "me" tai "meidän") kerää, käyttää ja paljastaa henkilötietojasi, kun vierailet, käytät palveluitamme tai teet ostoksia lilyandmarielta. com ("Sivusto") tai muuten kommunikoi kanssamme (yhteisesti "Palvelut"). Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten "sinä" ja "sinun" tarkoittavat sinua Palveluiden käyttäjänä riippumatta siitä, oletko asiakas, verkkosivuston vierailija tai muu henkilö, jonka tietoja olemme keränneet tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Käyttämällä ja käyttäessäsi mitä tahansa palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä, älä käytä tai käytä mitään palveluista.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, mukaan lukien käytäntöjemme muutosten tai muiden toiminnallisten, oikeudellisten tai sääntelyyn liittyvien syiden vuoksi. Julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön Sivustolla, päivitämme "Viimeksi päivitetty" päivämäärän ja ryhdymme muihin sovellettavan lain edellyttämiin toimenpiteisiin.

Kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi

Palvelujen tarjoamiseksi keräämme ja olemme keränneet viimeisten 12 kuukauden aikana henkilökohtaisia ​​tietojasi useista lähteistä, kuten alla on kuvattu. Keräämämme ja käyttämämme tiedot vaihtelevat sen mukaan, kuinka olet kanssamme vuorovaikutuksessa.

Alla kuvattujen erityisten käyttötarkoitusten lisäksi voimme käyttää sinusta keräämiämme tietoja kommunikoidaksemme kanssasi, tarjotaksemme palveluita, noudattaaksemme soveltuvia oikeudellisia velvoitteita, pannaksemme täytäntöön sovellettavia palveluehtoja sekä suojellaksemme tai puolustaaksemme palveluita, oikeuksia sekä käyttäjiemme tai muiden oikeuksia.

Mitä henkilötietoja keräämme

Sinusta saamiemme henkilötietojen tyypit riippuvat siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa Sivustomme kanssa ja käytät palveluitamme. Kun käytämme termiä "henkilötiedot", tarkoitamme tietoja, jotka tunnistavat, liittyvät sinuun, kuvaavat tai voidaan yhdistää sinuun. Seuraavissa osioissa kuvataan keräämiemme henkilötietojen luokat ja tietyt tyypit.

Tiedot, jotka keräämme suoraan sinulta

Tietoja, jotka lähetät meille suoraan Palveluidemme kautta, voivat sisältää:

- Perusyhteystiedot, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi.
- Tilaustiedot, mukaan lukien nimesi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksuvahvistus, sähköpostiosoite, puhelinnumero.
- Tilitiedot, mukaan lukien käyttäjänimesi, salasanasi, turvakysymyksesi.
- Ostostiedot, mukaan lukien tuotteet, joita katselet, laitat ostoskoriin tai lisäät toivelistallesi.
- Asiakastukitiedot, mukaan lukien tiedot, jotka haluat sisällyttää kanssamme tapahtuvaan viestintään, esimerkiksi lähettäessäsi viestiä Palveluiden kautta.

Jotkin Palvelun ominaisuudet saattavat edellyttää, että annat meille suoraan tiettyjä tietoja itsestäsi. Voit halutessasi olla antamatta näitä tietoja, mutta se voi estää sinua käyttämästä tai käyttämästä näitä ominaisuuksia.

Tiedot, joita keräämme evästeiden avulla

Keräämme myös automaattisesti tiettyjä tietoja vuorovaikutuksestasi Palveluiden kanssa ("Käyttötiedot"). Tätä varten saatamme käyttää evästeitä, pikseleitä ja vastaavia tekniikoita ("evästeet"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja siitä, miten käytät Sivustoamme ja tiliäsi, mukaan lukien laitetiedot, selaintiedot, tiedot verkkoyhteydestäsi, IP-osoitteesi ja muut tiedot vuorovaikutuksestasi Palveluiden kanssa.

Kolmansilta osapuolilta saamamme tiedot

Lopuksi voimme saada tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien myyjät ja palveluntarjoajat, jotka voivat kerätä tietoja puolestamme, kuten:

- Yritykset, jotka tukevat sivustoamme ja palveluitamme, kuten Shopify.
- Maksukäsittelijämme, jotka keräävät maksutietoja (esim. pankkitili-, luotto- tai pankkikorttitiedot, laskutusosoite) käsitelläkseen maksusi tilauksesi täyttämiseksi ja tarjotakseen sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita, jotta voimme suorittaa sopimus kanssasi.
- Kun vierailet Sivustollamme, avaat tai napsautat sinulle lähettämiämme sähköposteja tai olet vuorovaikutuksessa palveluidemme tai mainoksiemme kanssa, me tai kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, voimme automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja käyttämällä online-seurantatekniikoita, kuten pikseleitä, verkkojäljitteitä, ohjelmistoja. kehittäjäsarjat, kolmannen osapuolen kirjastot ja evästeet.

Kaikkia kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolien meille toimittamien tietojen paikkansapitävyydestä emmekä ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen käytännöistä tai käytännöistä. Lisätietoja on alla olevassa osiossa Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja linkit.

Kuinka käytämme henkilötietojasi

- Tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi tarjotaksemme sinulle Palvelut, jotta voimme täyttää kanssasi tekemämme sopimuksen, mukaan lukien maksujesi käsittely, tilauksesi täyttäminen, tiliisi, ostoihin, palautuksiin, vaihtoihin tai muihin tapahtumiin liittyvien ilmoitusten lähettäminen sinulle. luoda, ylläpitää ja muuten hallinnoida tiliäsi, järjestää lähetys, helpottaa palautuksia ja vaihtoja sekä mahdollistaa arvostelujen lähettäminen.
- Markkinointi ja mainonta. Käytämme henkilötietojasi markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin, kuten markkinointi-, mainonta- ja myynninedistämisviestinnän lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse sekä tuotteiden tai palveluiden mainosten näyttämiseen. Tämä voi sisältää henkilötietojesi käyttämisen palvelujen ja mainonnan räätälöimiseksi paremmin Sivustollamme ja muilla verkkosivustoilla.
- Turvallisuus ja petostentorjunta. Käytämme henkilötietojasi mahdollisen vilpillisen, laittoman tai haitallisen toiminnan havaitsemiseen, tutkimiseen tai toimenpiteisiin. Jos päätät käyttää Palveluita ja rekisteröidä tilin, olet vastuussa tilisi tunnistetietojesi turvaamisesta. Suosittelemme, että et jaa käyttäjätunnustasi, salasanaasi tai muita käyttöoikeustietojasi kenenkään muun kanssa. Jos uskot, että tilisi on vaarantunut, ota meihin välittömästi yhteyttä.
- Kommunikoin kanssasi. Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle asiakastukea ja parantaaksemme palveluitamme. Tämä on oikeutettujen etujemme mukaista vastataksemme sinulle, tarjotaksemme sinulle tehokkaita palveluita ja säilyttääksemme liikesuhteemme kanssasi.

Keksit

Kuten monet verkkosivustot, käytämme sivustollamme evästeitä. Tarkempia tietoja käyttämistämme evästeistä, jotka liittyvät myymälämme toimittamiseen Shopifyn avulla, on osoitteessa https://www.shopify.com/legal/cookies. Käytämme evästeitä tehostaaksemme ja parantaaksemme sivustoamme ja palveluitamme (mukaan lukien toimintasi ja mieltymystesi muistamiseen), analytiikan suorittamiseen ja käyttäjien vuorovaikutuksen ymmärtämiseen paremmin (oikeutettujen etujemme mukaisesti hallinnoida, parantaa ja optimoida palveluita). Voimme myös antaa kolmansille osapuolille ja palveluntarjoajille luvan käyttää evästeitä sivustollamme räätälöidäksemme paremmin sivustollamme ja muilla verkkosivustoillamme olevia palveluita, tuotteita ja mainoksia.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti oletuksena, mutta voit asettaa selaimesi poistamaan tai hylkäämään evästeet selaimesi säätimillä. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseesi ja saattaa aiheuttaa sen, että jotkin Palvelut, mukaan lukien tietyt ominaisuudet ja yleiset toiminnot, toimivat väärin tai eivät ole enää saatavilla. Lisäksi evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin sitä, kuinka jaamme tietoja kolmansien osapuolien, kuten mainoskumppaneiden, kanssa.

Kuinka paljastamme henkilötietoja

Tietyissä olosuhteissa voimme paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille laillisiin tarkoituksiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tällaisia ​​olosuhteita voivat olla:

- Myyjien tai muiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka suorittavat palveluita puolestamme (esim. IT-hallinta, maksujen käsittely, data-analytiikka, asiakastuki, pilvitallennus, toimitus ja toimitus).
- Liike- ja markkinointikumppaneiden, mukaan lukien Shopify, kanssa palveluiden tarjoamiseksi ja sinulle mainostamiseksi. Käytämme Shopifyta tukemaan personoitua mainontaa kolmannen osapuolen palveluilla. Liike- ja markkinointikumppanimme käyttävät tietojasi omien tietosuojailmoitustensa mukaisesti.
- Kun ohjaat, pyydät meitä tai muutoin annat suostumuksesi tiettyjen tietojen luovuttamiseen kolmansille osapuolille, kuten tuotteiden toimittamiseen sinulle tai käyttämällä sosiaalisen median widgetejä tai kirjautumisintegraatioita suostumuksellasi.
- Tytäryhtiöidemme kanssa tai muutoin konsernissamme, oikeutettujen etujemme mukaisesti menestyäksemme.
- Liiketapahtuman, kuten sulautumisen tai konkurssin, yhteydessä noudattaa kaikkia soveltuvia lakisääteisiä velvoitteita (mukaan lukien vastaaminen haasteisiin, etsintälupauksiin ja vastaaviin pyyntöihin), valvoa soveltuvia palveluehtoja ja suojella tai puolustaa palveluita , oikeuksiamme ja käyttäjiemme tai muiden oikeuksia.

Olemme viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana paljastaneet seuraavia henkilökohtaisia ​​tietoja ja arkaluonteisia henkilötietoja (merkitty *) käyttäjistä yllä kuvattuihin tarkoituksiin kohdissa "Kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi" ja "Kuinka paljastamme henkilötietojasi" ":

Kategoria:

- Tunnisteet, kuten perusyhteystiedot sekä tietyt tilaus- ja tilitiedot
- Kaupalliset tiedot, kuten tilaustiedot, ostotiedot ja asiakastukitiedot
- Internet tai muu vastaava verkkotoiminta, kuten käyttötiedot

Vastaanottajat:

- Myyjät ja kolmannet osapuolet, jotka suorittavat palveluita puolestamme (kuten Internet-palveluntarjoajat, maksujen käsittelijät, toimituskumppanit, asiakastukikumppanit ja data-analytiikkatoimittajat)
- Liike- ja markkinointikumppanit
- Tytäryhtiöt

Emme käytä tai paljasta arkaluonteisia henkilötietoja päätelläksemme sinua koskevia ominaisuuksia.

Olemme "myyneet" ja "jakaneet" (soveltuvassa laissa määritellyt termit) henkilötietoja edellisten 12 kuukauden aikana mainos- ja markkinointitoimintaa varten seuraavasti.

Henkilötietojen luokka

- Tunnisteet, kuten perusyhteystiedot sekä tietyt tilaus- ja tilitiedot
- Kaupalliset tiedot, kuten tiedot ostetuista tuotteista tai palveluista ja ostotiedot
- Internet tai muu vastaava verkkotoiminta, kuten käyttötiedot

Vastaanottajat

- Liike- ja markkinointikumppanit

Käyttäjien luoma sisältö

Palvelut voivat mahdollistaa tuotearvostelujen ja muun käyttäjien luoman sisällön julkaisemisen. Jos päätät lähettää käyttäjien luomaa sisältöä mille tahansa Palvelun julkiselle alueelle, tämä sisältö on julkista ja kaikkien saatavilla.

Emme hallitse, kenellä on pääsy tietoihin, jotka päätät antaa muiden saataville, emmekä voi taata, että osapuolet, joilla on pääsy tällaisiin tietoihin, kunnioittavat yksityisyyttäsi tai pitävät sen turvassa. Emme ole vastuussa minkään julkisesti saataville asettami tietojen yksityisyydestä tai turvallisuudesta tai kolmansilta osapuolilta paljastamiesi tai vastaanottamiesi tietojen tarkkuudesta, käytöstä tai väärinkäytöstä.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja linkit

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille verkkosivustoille tai muille verkkoalustoille. Jos seuraat linkkejä sivustoille, joihin emme liity tai joita emme hallitse, sinun tulee tarkistaa niiden tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöt sekä muut ehdot. Emme takaa emmekä ole vastuussa tällaisten sivustojen yksityisyydestä tai turvallisuudesta, mukaan lukien näiltä sivustoilta löydettyjen tietojen tarkkuus, täydellisyys tai luotettavuus. Julkisilla tai puolijulkisilla paikoilla antamasi tiedot, mukaan lukien tiedot, jotka jaat kolmansien osapuolien sosiaalisen verkostoitumisen alustoilla, voivat myös olla muiden Palveluiden käyttäjien ja/tai kyseisten kolmansien osapuolien alustojen käyttäjien nähtävissä ilman rajoituksia, jotka koskevat meidän käyttöämme. tai kolmannen osapuolen toimesta. Tällaisten linkkien sisällyttäminen ei sinänsä tarkoita, että hyväksymme tällaisten alustojen sisällön tai niiden omistajien tai ylläpitäjien, ellei Palveluissa ole ilmoitettu.

Lasten tiedot

Palveluita ei ole tarkoitettu lasten käyttöön, emmekä tietoisesti kerää lapsista henkilötietoja. Jos olet meille henkilötietonsa luovuttaneen lapsen vanhempi tai huoltaja, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla pyytääksesi niiden poistamista.

Tämän tietosuojakäytännön voimaantulopäivästä lähtien meillä ei ole todellista tietoa, että "jaamme" tai "myymme" (kuten nämä termit on määritelty sovellettavassa laissa) alle 16-vuotiaiden henkilöiden henkilötietoja.


Tietojesi turvallisuus ja säilyttäminen

Huomaa, että mikään turvatoimenpide ei ole täydellinen tai läpäisemätön, emmekä voi taata "täydellistä turvallisuutta". Lisäksi meille lähettämäsi tiedot eivät välttämättä ole turvallisia siirron aikana. Suosittelemme, että et käytä suojaamattomia kanavia arkaluontoisten tai luottamuksellisten tietojen välittämiseen meille.

Se, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi, riippuu eri tekijöistä, kuten siitä, tarvitsemmeko tietoja tilisi ylläpitämiseen, Palveluiden tarjoamiseen, lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen, riitojen ratkaisemiseen tai muiden sovellettavien sopimusten ja käytäntöjen täytäntöönpanoon.

Sinun oikeutesi ja valintasi

Riippuen siitä, missä asut, sinulla voi olla jotkin tai kaikki alla luetellut henkilötietoihisi liittyvät oikeudet. Nämä oikeudet eivät kuitenkaan ole ehdottomia, niitä voidaan soveltaa vain tietyissä olosuhteissa, ja tietyissä tapauksissa voimme hylätä pyyntösi lain sallimalla tavalla.

- Oikeus käyttää / tietää. Sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihimme, joita meillä on sinusta, mukaan lukien tiedot tavoista, joilla käytämme ja jaamme tietojasi.
- Oikeus poistaa. Sinulla voi olla oikeus pyytää, että poistamme sinusta ylläpitämämme henkilötiedot.
- Oikeus oikaista. Sinulla voi olla oikeus pyytää, että korjaamme sinusta säilyttämämme epätarkkoja henkilötietoja.
- Siirrettävyysoikeus. Sinulla voi tietyissä olosuhteissa ja tietyin poikkeuksin olla oikeus saada kopio hallussamme olevista henkilötiedoista ja pyytää, että siirrämme ne kolmannelle osapuolelle.


- Oikeus kieltäytyä myynnistä tai jakamisesta tai kohdistetusta mainonnasta. Sinulla saattaa olla oikeus määrätä meitä olemaan "myymättä" tai "jakamatta" henkilökohtaisia ​​tietojasi tai kieltäytyä käsittelemästä henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien määritelmän mukaisesti "kohdennettuna mainonnana". Huomaa, että jos vierailet sivustollamme Global Privacy Controlin opt-out -asetussignaalin ollessa käytössä, käsittelemme tätä automaattisesti pyyntönä kieltäytyä tietojen "myynnistä" tai "jakamisesta" laite ja selain, jolla käyt Sivustossa.


- Oikeus rajoittaa ja/tai kieltäytyä arkaluonteisten henkilötietojen käytöstä ja paljastamisesta. Sinulla voi olla oikeus määrätä meitä rajoittamaan arkaluonteisten henkilötietojen käyttöä ja/tai paljastamista vain siihen, mikä on tarpeen Palveluiden suorittamiseksi tai tavaroiden tarjoamiseksi, joita keskivertohenkilö kohtuudella odottaa.
- Käsittelyn rajoittaminen: Sinulla voi olla oikeus pyytää meitä lopettamaan tai rajoittamaan henkilötietojemme käsittelyä.
- Suostumuksen peruuttaminen: Jos luotamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla voi olla oikeus peruuttaa tämä suostumus.
- Valitus: Sinulla voi olla oikeus valittaa päätöksestämme, jos emme käsittele pyyntöäsi. Voit tehdä sen vastaamalla suoraan kieltäytymiseemme.
- Viestintäasetusten hallinta: Saatamme lähettää sinulle mainossähköposteja, ja voit kieltäytyä vastaanottamasta niitä milloin tahansa käyttämällä sinulle lähetetyissä sähköpostiviesteissämme näkyvää tilauksen peruutusvaihtoehtoa. Jos kieltäydyt, voimme silti lähettää sinulle muita kuin myynninedistämistarkoituksessa tarkoitettuja sähköposteja, kuten tiliäsi tai tekemiäsi tilauksia koskevia sähköpostiviestejä.

Voit käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista, kun se on ilmoitettu sivustollamme tai ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Emme syrji sinua näiden oikeuksien käyttämisen vuoksi. Saatamme joutua keräämään sinulta tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, kuten sähköpostiosoitteesi tai tilitietosi, ennen kuin annamme asiallisen vastauksen pyyntöön. Sovellettavien lakien mukaisesti voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään pyyntöjä puolestasi oikeuksien käyttämiseksi. Ennen kuin hyväksymme tällaisen edustajan pyynnön, vaadimme edustajaa todistamaan, että olet valtuuttanut hänet toimimaan puolestasi, ja saatamme joutua vahvistamaan henkilöllisyytesi suoraan meiltä. Vastaamme pyyntöösi oikea-aikaisesti sovellettavan lain edellyttämällä tavalla.


Käytämme Shopifyn mainospalveluita, kuten Shopify Audiencesia, kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näkemäsi mainoksen personointiin. Jos haluat estää näitä mainospalveluita käyttäviä Shopify-kauppiaita käyttämästä henkilökohtaisia ​​tietojasi tällaisiin palveluihin, käy osoitteessa https://privacy.shopify.com/en.

Valitukset

Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseen, sinulla voi asuinpaikastasi riippuen olla oikeus valittaa päätöksestämme ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla tai tehdä valituksesi paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.

Kansainväliset käyttäjät

Huomaa, että voimme siirtää, tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi asuinmaasi ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvallat. Henkilötietojasi käsittelevät myös näiden maiden henkilökunta ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja kumppanit.
Jos siirrämme henkilötietojasi Euroopan ulkopuolelle, luotamme tunnustettuihin siirtomekanismeihin, kuten Euroopan komission vakiosopimuslausekkeisiin tai muihin vastaaviin sopimuksiin, jotka Yhdistyneen kuningaskunnan toimivaltainen viranomainen on tehnyt, ellei tietoja siirretä johonkin maahan. jonka on todettu tarjoavan riittävän suojan tason.

Ottaa yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai tästä tietosuojakäytännöstä tai jos haluat käyttää jotakin käytettävissäsi olevista oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen bylily.contact@gmail.com.